ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΘΗΜΑΤΑ DECOUPAGE ΣΤΗ ΧΕΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι...για ολους μας...!!!!Αν θελετε να ξεφυγετε εστω και για λιγες ωρες απ τα προβληματα που κατακλυζουν τις ζωες ολων μας,αν θελετε να μεταμορφωσετε με την τεχνικη του decoupage (ντεκουπαζ)
παλια ξυλινα επιπλα σας,καποια παλια τσαντα σας,γυαλινα μεταλλικα,πορσελανινα,χαρτινα αντικειμενα τοτε μπορειτε να επικοινωνησετε με την Χ Ε Ν Πειραια (210 4185080). Υ.Γ. Υλικα για ντεκουπαζ μπορειτε να βρητε και στο βιβλιοπωλειο της Βιβης στο αγαπημενο DEGAS Xρυσοστομου Σμυρνης  90  στο Μοσχατο (210 9429060)

2 σχόλια:

  1. Μπράβο Αννίτα, πραγματικά όλοι μας πρέπει με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε και βοηθηθούμε να ξεφύγουμε από τις δύσκολες στιγμές. Να είσαι καλά. Πέρνα από το μπλογκ μου σε περιμένει βραβειάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αννίτα, εκτός από χαρισματικά χεράκια,έχεις και τρομερή ψυχούλα.Ευχαριστώ και καλώς να έλθουν οι φίλες,θα τις εξυπηρετήσω με χαρά και αν δεν έχω κάτι θα τους το φέρω και σε καλές τιμές και αμέσως.Αρκετά με τους μεγαλομεγάλους και τα τέρατα-καταστήματα,ας μιλήσουμε,ας έρθουμε κοντά με την τέχνη ,ας αλληλοβοηθηθούμε,καιρός είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή